Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Voor uw personeel

Voor uw personeel

Walibi Belgium heeft vast dé formule die u zoekt !

Ons pretpark ligt centraal in België op amper 20 minuten van Brussel. Zo is afspreken met uw medewerkers uit verschillende vestigingen erg handig! Walibi Belgium is een pretpark waar jong en oud samen kunnen genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ?

Een sensationele verrassing voor uw werknemers

Verras jouw personeel met een gift box vol spanning, sensatie en onvergetelijke herinneringen met het hele gezin! 
Wat zit er dan in zo’n sensationele doos? Een niet-gedateerd ticket voor Walibi ter waarde van € 30 (i.p.v. € 41,50) geldig t.e.m. 7 november 2021, alsook een tegoedkaart van € 10 voor iets lekkers of leuks.

Neem contact op via onderstaand mailadres en we werken een formule voor u uit. 

Park uitkoop

Walibi Belgium, het hele pretpark voor u en uw genodigden... Zeg nu zelf, dat is het ultieme event voor uw bedrijf! Een volledig exclusieve dag voor u en uw personeelsleden. U kan tot 15.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest ! Uw gasten hebben natuurlijk toegang tot alle attracties en shows de hele dag lang. We kunnen ook regelingen treffen inzake de catering. Vraag naar de mogelijkheden.

Om het bezoek een extra tintje te geven staan we toe dat u het pretpark aankleedt volgens uw bedrijfskleuren (vb. Beachflags, bedrijfslogo’s, aangepaste affichage in het park, enz).

Extra wensen zoals aangepaste animatie, uitdelen van goody bags, enz zijn steeds bespreekbaar.

Familiedag

Met de hele familie eropuit ... en de baas trakeert! Heel leuk, maar het organiseren van de ideale familiedag is een hele opdracht. Met ons eventteam staan we u graag bij in de organisatie ervan. Bovendien is Walibi Belgium het ideale familiepark. Met diverse stoere attracties voor durvers en de vele speelgelegenheden voor de kleintjes wordt het een overgetelijke familieuitstap! Bij een dag vol actie horen lekkerijnen! Onze cateringmogelijkheden zijn legio: kiest u voor een foodvoucher? Of een gezamelijk vieruurtje? Of ziet u graag uw personeelsleden ’s avonds terug voor een bbq? Alles is mogelijk.

Personeelsfeest

Uw medewerkers verdienen het beste. Met een bruisend personeelsuitje naar Walibi Belgium bezorgt u iedereen een onvergetelijke dag. In het park kunnen 20 tot 15.000 mensen terecht. Hoe groot de groep ook is, we zorgen er samen voor dat zij een topdag beleven. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Wat dacht u van een themafeest? U kunt een attractie of zone afhuren en er zijn verschillende zalen met allemaal een eigen thematisering. Ook denken we graag mee over het entertainment. Alles is bespreekbaar. We kijken samen hoe we een spectaculair personeelsfeest op maat kunnen neerzetten.

Teambuilding

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar uitdagende teambuildingactiviteiten? Kom dan naar Walibi Belgium. De diverse attracties zullen uw personeelsleden niet onberoerd laten. Snel zullen ze het opnemen tegen mekaar om zoveel mogelijk attracties te ontdekken. Wie is een durver? Wie ontpopt zich tot leider van de groep?

Op het einde van de dag zal iedereen enkele drempels voor zichzelf verlegd hebben. Meer nog, uw personeelsleden hebben het park samen "beleefd" en daardoor mekaar beter leren kennen hebben. Gesprekken en contacten die ze zeker ook op de werkvloer zullen doortrekken!

Onze troeven

Makkelijk bereikbaar

Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.

Onze troeven

Eigen treinstation

Meer nog, met een eigen treinstation op 150m zijn we makkelijik bereikbaar via het openbaar vervoer.

Onze troeven

Voordelige tickettarieven

Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.

Onze troeven

Catering

In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in onze verschillende eetgelegenheden. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.

Onze troeven

Flexibiliteit

Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Ticket Gift box

Wenst u uw personeel te verrassen met tickets voor een gezinsuitstap naar Walibi?
Neem contact op via onderstaand mailadres en we werken een formule voor u uit. 

business@walibi.be

Uw event op maat

Als gevestigde waarde inde pretparksector zijn wij specialist in het organiseren van events. Meer weten?

Bekijk de locaties

Uw event op maat

Als gevestigde waarde in de pretparksector, zijn we specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen.

events.be@cda-parks.com

Ticket Gift box

Uw event op maat

Catering

Uw event op maat