Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Contacteer ons

Ben je op zoek naar info ? Kijk dan eerst eens in de meest gestelde vragen !

Vaak gestelde vragen
Voor alle andere vragen

Walibi Belgium

Boulevard de l'Europe 100

1300 Waver, België

 

WALIBI IS OPEN VANAF 2/10/2021

Al één maand lang werken onze teams onophoudelijk aan het herstel van de schade veroorzaakt door de overstromingen van 16 juli 2021. Walibi is open sinds 2 oktober, nét op tijd voor het halloweenseizoen. We bereiden het spectaculairste halloweenevenement voor dat het park ooit heeft gekend. Je bent gewaarschuwd: save the date! Voor Aqualibi is er echter nog geen openingsdatum. 

De compensatie voor jouw toegangsbewijzen naar aanleiding van de sluiting:

  • Abonnementen worden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen. De Parking Pass wordt ook verlengd met het aantal sluitingsdagen van het park Walibi. In de loop van de maand september zal je via een digitaal platform de nieuwe geldigheidsdatum van jouw abonnement kunnen raadplegen. 
  • Alle ongebruikte tickets aangekocht tot en met 15 juli 2021 worden automatisch verlengd tot en met 30 september 2022. Houders van een ticket gekocht via de website van Walibi Belgium kunnen tussen 1 oktober 2022 en 31 december 2022 een terugbetalingsaanvraag indienen  (mits de betaling van een administratieve kost van €3/ticket). 
  • Ben je een groep van meer dan 20 personen en heb je vragen over jouw reservatie? Gelieve contact op te nemen met reservations.wbe@cda-parks.com.
  • Bent u een bedrijf? Gelieve contact op te nemen met business@walibi.be

Blijf op de hoogte van de heropening van het park en de halloweenvoorbereidingen via onze website www.walibi.be en onze socialemediakanalen Facebook & Instagram @walibibelgium. 

We danken jullie voor jullie geduld en begrip. 

Het Walibi Belgium – Aqualibi Team

 

Contactformulier