Skip to main content

Goed nieuws! Bij code geel heb je geen reservatie, Covid Safe Ticket of mondmasker nodig voor een bezoek aan Walibi!

Menu
Tickets Walibi Belgium

SPEEDY

Ontdek de "Speedy " !

Speedy in het park de attractie walibi belgium

 

WAT IS EEN "SPEEDY"?

Sta niet langer te wachten in de rij. SPEEDY is een exclusief aanbod van Walibi Belgium voor iedereen. Met SPEEDY zijn jouw favoriete attracties op elk moment beschikbaar voor snelle toegang.

Met SPEEDY-tickets krijgt je toegang tot de attractie via een specifieke ingang, waardoor jouw wachttijd korter wordt. SPEEDY is beschikbaar voor: Cinema-4D, Buzzsaw, Calamity Mine, Challenge Of Tutankhamon, Cobra, Dalton Terror, Flashback, Fun Pilot, Paleis van de geest,Popcorn Revenge, Pulsar, Radja River, Psyké Underground, Tiki-Waka, Vampire en Weerwolf.

Met Silver, Gold of Platinum abonnement en SPEEDY ULTIMATE* tickets krijgt je toegang tot de Kondaa.

*Beschikbaar bij de kassa's aan de ingang van het park of in de winkels en in een beperkte hoeveelheid om jouw comfort te garanderen.

TWEE OPTIES

 

Speedy pass NL

 

Snelle toegang tot jouw favoriete attractie met SPEEDY One, SPEEDY ULTIMATE* en/of SPEEDY ONE KONDAA tickets inbegrepen in uw Silver, Gold en Platinum abonnement.. 

*Beschikbaar bij de kassa's aan de ingang van het park of in de winkels en in een beperkte hoeveelheid om jouw comfort te garanderen.

 

Exclusief SPEEDY-plezier het hele jaar door?

Ontdek onze premium abonnementen:

Speedy pass NL

 

Versnelde Toegang tot attracties: voor Silver en Gold Pass: 4 attracties / bezoek = 3x Speedy One + 1 Speedy One Kondaa. 

(1) Let op: tussen 9 januari en 17 februari 2023 werken we aan een uitzonderlijk onderhoud van Aqualibi. Het waterpark zal gedurende deze periode gesloten zijn. Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

(2) Voor 2022, 50% korting in: Parc Astérix (FR), France Miniature (FR), Walibi Rhône-Alpes (FR), Bellewaerde (BE), Walibi Holland (NL), Futuroscope (FR), Chaplin's World (CH). Andere voordelen zullen binnenkort worden toegevoegd. Houd onze website in de gaten en blijf zo op de hoogte.

(3) Aanbod geldig voor het 4de en 5de abonnement in éénzelfde aankoop voor een Walibi, Aqualibi of Red&Blue PASS.

(4) Hernieuwing-aanbod: Als trouwe abonnee krijgt u 20% korting op het huidige tarief wanneer u uw abonnement verlengt.  Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met lopende promoties en is persoonlijk en niet overdraagbaar.  Het verlengingsaanbod is geldig twee weken voor en drie weken na de vervaldatum van uw huidige abonnement.  Deze aanbieding is enkel geldig aan de ingang van het park en aan de receptie van Aqualibi.  

(5) Betaal kosteloos gespreid in 3 keer voor aankopen vanaf €100 : Kosten inbegrepen. De kost is 0% van het totale bedrag. Dus bij een aankoop van 300€ betaalt u dus 0€ aan kosten op uw bestelling. Dit betekent dat u 3 keer 100€/maand betaald. Deze aanbieiding, aangeboden door Cofidis 3xPay, geldig voor aankopen vanaf €100, zolang de voorraad strekt. Om van een betaling in 3 keer te kunnen genieten, moet je een particulier (meerderjarige natuurlijke persoon) zijn die in België woont en houder is van een Belgische identiteitskaart en van een Visa- en MasterCard-kredietkaart met een geldigheidsdatum van meer dan 4 maanden na het moment van de aanvraag (met uitzondering van de MasterCard by Cofidis, MasterCard Gold by Cofidis, American Express, E-CB en beroepskaart). Betalingsfacliteit van 2 maanden, onder voorbehoud van de eerste betaling, geldig bij aankoop van € 100 tot € 1000. Onder voorbehoud van aanvaarding door Cofidis. Je beschikt over een termijn van 14 dagen om afstand te doen van jouw betalingsfaciliteit. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

Vragen over de SPEEDY?

De antwoorden op uw vragen vindt je hier.