Skip to main content

Walibi Belgium is volzet op 11, 24 en 25 september. Drukte verwacht tijdens het weekend van 17 en 18 september. Aqualibi blijft toegankelijk.

Menu
Tickets Walibi Belgium

SPEEDY

Ontdek de "Speedy " !

Speedy in het park de attractie walibi belgium

 

WAT IS EEN "SPEEDY"?

Sta niet langer te wachten in de rij. SPEEDY is een exclusief aanbod van Walibi Belgium voor iedereen. Met SPEEDY zijn jouw favoriete attracties op elk moment beschikbaar voor snelle toegang.

Met SPEEDY-tickets krijgt je toegang tot de attractie via een specifieke ingang, waardoor jouw wachttijd korter wordt. SPEEDY is beschikbaar voor: Cinema-4D, Buzzsaw, Calamity Mine, Challenge Of Tutankhamon, Cobra, Dalton Terror, Flashback, Fun Pilot, Paleis van de geest,Popcorn Revenge, Pulsar, Radja River, Psyké Underground, Tiki-Waka, Vampire en Weerwolf.

Met Silver, Gold of Platinum abonnement en SPEEDY ULTIMATE* tickets krijgt je toegang tot de Kondaa.

*Beschikbaar bij de kassa's aan de ingang van het park of in de winkels en in een beperkte hoeveelheid om jouw comfort te garanderen.

TWEE OPTIES

 

Speedy pass NL

 

Snelle toegang tot jouw favoriete attractie met SPEEDY One, SPEEDY ULTIMATE* en/of SPEEDY ONE KONDAA tickets inbegrepen in uw Silver, Gold en Platinum abonnement.. 

*Beschikbaar bij de kassa's aan de ingang van het park of in de winkels en in een beperkte hoeveelheid om jouw comfort te garanderen.

 

Vragen over de SPEEDY?

De antwoorden op uw vragen vindt je hier.