Ga naar de hoofdinhoud

Personen met een beperking

PBS

FACILITEITEN

 

Bij de ingang van het park zijn parkeerplaatsen voor personen met een beperking . Leg bij uw aankomst uw parkeerkaart voor mensen met een beperkte beperking voor aan een geldige Europese parkeerkaart . Bij hem kunt u terecht voor alle inlichtingen.

Geleidehonden zijn toegelaten in het park maar zijn om veiligheids redenen niet toegelaten op de attracties zelf.

Alle toiletten zijn aangepast aan gebruik door mensen personen met een beperking . Voor meer details kunt u terecht bij de infobalie

 

ATTRACTIES

 

Voor Walibi Belgium is veiligheid een topprioriteit. In deze optiek is het mogelijk dat - in geval van een evacuatie - een goede mobiliteit noodzakelijk is.

Elke parkattractie is verschillend en brengt bijzondere toegangsvoorwaarden met zich mee. In elk geval dienen mensen in een rolstoel in staat te zijn hun rolstoel te verlaten om plaats te nemen in de attractie.

Onze medewerkers zijn niet bevoegd of opgeleid om personen met een beperking fysiek te helpen. Daarom is het de verantwoordelijkheid van de begeleider om de persoon met een beperking te helpen.

 

Easy Pass

 

De Easy Pass is een gratis gids die een bezoek aan ons park zo aangenaam mogelijk zal maken.

De Easy Pass kan bekomen worden mits voorlegging van de identiteitskaart van de persoon met een beperking en van een volledig ingevulde en gevalideerde parkeerkaart voor personen met een beperkte mobiliteit of een EDC kaart.

Om een Easy Pass te bekomen, dient minstens één van de twee aanwezige personen meerderjarig te zijn: hetzij de personen met een beperking , hetzij de begeleider.

Easy PASS

Haal je Easy Pass tijdens je bezoek op aan de infobalie van het park

 

Het hele park in je broekzak! Attracties, restaurants, wachttijd...

Downloaden op de App Store, Google Play & Huawei Gallery