Ga naar de hoofdinhoud

Catering

restauration b2b

Van een pretparkbezoek krijgt u natuurlijk honger! We bieden u een ruime culinaire keuze. Van galadiners tot trendy bbq’s, van ontbijt tot coffee breaks, van easy lunches tot fun snacks. Wat u ook wenst : onze chefs en ons gastvrij personeel ontvangen u graag en verwennen u en uw gasten met heerlijke en verfijnde gerechten.

Ontbijt

De ochtend is vaak een ideaal moment om uw gasten te ontvangen. U kunt ze verwelkomen in een exclusieve ruimte in het park of een korte ontvangst voorzien via onthaaltentjes op de parking. Een ontbijtformule in een van onze locaties is vaak de beste manier om uw gasten toe te spreken en ze het verloop van de dag kenbaar te maken. Een eenvoudige ontvangst of eerder een ontbijt met allures? Wij zorgen ervoor dat uw genodigden het perfecte begin van de dag krijgen.

Lunch

’s Middags even lekker samen lunchen? Wij verzorgen graag een eenvoudige of uitgebreide lunch. Al vanaf 20 personen heten we u welkom voor een gezellig, gezamenlijk moment. Er zijn verschillende formules mogelijk: van een sandwichbuffet, over een bbq tot een landenbuffet... Alles is mogelijk in overleg. Heeft u een zeer specifieke vraag, dan praten we er graag over met u en onze cateringverantwoordelijken. Werken op maat, is wat we graag doen!

Dîner

Een dag vol actie in maakt hongerig! Een lekker diner in een gezellige ambiance is dan de perfecte afsluiter van de dag. Wij bieden verschillende arrangementen aan om samen een hapje te eten. Wij hebben exclusieve locaties waar 1.000 gasten tegelijk kunnen dineren. De inhoud van de menu stellen we graag voor u op. Samen maken we er een leuke avond van waar iedereen met plezier aan terug zal denken.

Barbecue

Na een dag vol achtbanen en andere attracties gaat u samen met uw gasten heerlijk barbecueën. Voor deze barbecue is er speciaal voor u een zaal (meestal de VIP tent) gereserveerd. Er staan verschillende soorten vlees of vis op het menu. Ook zijn er verschillende soorten rauwkost, salades en sauzen. Natuurlijk ontbreken frietjes en broodjes niet.

Bovendien houden we rekening met vegetariërs, allergieën en andersgelovigen. Geef het ons even mee op voorhand en wij doen de rest!

De keuze is aan u ... en aan uw gasten!

Laat u uw gasten zelf hun eten kiezen. We hebben hiervoor een aantal menu’s die u ze kan aanbieden. Ze ontvangen een foodvoucher en kunnen deze inleveren bij de aangegeven horecalocaties. Op die manier kiezen uw gasten zelf waar en wanneer ze willen eten.

U kan uw gasten ook parkgeld geven. Deze heten “KIX” en hebben een waarde van 1EUR per 1 KIX. Met deze munteenheid kan betaald worden in al onze eetgelegenheden en shops. Uw gasten kiezen zelf wat ze willen eten en wanneer! En als ze op het einde van de dag nog KIX over hebben, kunnen ze er nog een souvenir mee kopen in onze shops.

Het hele park in je broekzak! 

Attracties, restaurants, wachttijd...
Downloaden op de App Store & Google Play