Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Voor uw klanten

Voor uw klanten

U en uw relaties een onvergetelijke en fantastische dag bezorgen, dat is onze job !

Walibi Belgium is natuurlijk dé referentie in de wereld van pretparken. Met haar rijke geschiedenis en haar sensationele aanbod aan attracties is Walibi Belgium altijd koploper geweest. Maar wist u dat we ook graag de deuren openen voor u en uw zakenrelaties ? En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevent organiseren dan … in het grootste pretpark van het land ? Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatie ervan!

Park uitkoop

Walibi Belgium, het hele pretpark voor u en uw genodigden ... Zeg nu zelf, dat is het ultieme event voor uw bedrijf! Een volledig exclusieve dag voor u en uw relaties en/of klanten en/of personeel. U kan tot 15.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest! Uw gasten hebben natuurlijk toegang tot alle attracties en shows de hele dag lang. We kunnen ook regelingen treffen inzake de catering. Vraag naar de mogelijkheden.

Om het bezoek een extra tintje te geven staan we toe dat u het pretpark aankleedt volgens uw bedrijfskleuren (vb. Beachflags, bedrijfslogo’s, aangepaste affichage in het park, enz).

Extra wensen zoals aangepaste animatie, uitdelen van goody bags, enz zijn steeds bespreekbaar.

Family day Walibi Belgium B2B Offers

Meetings, incentives, conferences, ...

Vergeet de traditionele meeting rooms of incentives. Wie één van de multifunctionele vergaderruimtes in Walibi Belgium boekt, geniet van het spannendste uitzicht dat hij zich kan dromen! Een blik op de adembenemende rollercoasters en de vele kleurrijke attracties als achtergrond van uw meeting. Nergens wordt vergaderen zo origineel als hier !

Er zijn verschillende eventlocaties en zalen waar wij goede av-middelen ter beschikking stellen. Wij denken graag mee over de inrichting en verdere verzorging van uw event. Er zijn bijvoorbeeld diverse ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. En tijdens de breaks mag iedereen even het park binnen wandelen. Samen even heerlijk ontspannen en een wandeling maken ... Of gewoon even uitrazen in een van de achtbanen.

Meetings, incentives, conferences, ...

VIP formules

Als u relaties en personeelsleden uitnodigt, wilt u er een speciale dag van maken. De sfeer moet relaxt zijn maar de omgeving spannend. U wilt ze verrassen met een locatie die tot de verbeelding spreekt. Walibi Belgium is hiervoor de ideale plek. We hebben alle juiste voorzieningen aanwezig om van uw dag een unieke beleving te maken. Naast onze geijkte mogelijkheden, denken we uiteraard graag mee om uw event zo uniek mogelijk te maken (uiteraard altijd in overleg).

Waarom uw eventdag niet afsluiten met een vuurwerk ? Of verkiest u langere openingstijden enkel voor uw genodigden ? Of wat dacht u van een of meerdere attracties in exclusiviteit ? Of een exclusieve zone waarbij wij tal van attracties langer openhouden voor uw groep genodigden ? Kortom, samen leggen we uw goede relaties en personeelsleden in de watten !

Formules VIP

Productlancering

U heeft een nieuw product en dat wil u aan iedereen verkondigen en tonen! Daarom moet de lancering speciaal zijn. Walibi Belgium is een unieke locatie die uw productpresentatie extra pit zal geven.

We denken graag mee over hoe we uw gasten zullen verrassen en in de watten kunnen leggen. We zorgen niet alleen voor de perfecte locatie maar zorgen ervoor dat de organisatie ervan precies en op maat is. Daarbij staat de doelstelling van uw bedrijf centraal, maar betrekken we ook graag de beleving van het park. Op die manier ontstaat een unieke synergie die voor een onvergetelijke dag zal zorgen.

Product launch

Tickets voor zakelijke relaties

Als bedrijf kunt u op voorhand toegangstickets kopen met korting. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw personeel, klanten, gasten of relaties een plezier doen. De tickets zijn daarnaast een ideaal cadeau om te schenken voor verjaardagen, eindejaar, jubilea of andere speciale gelegenheden. Bovendien hoeven uw gasten niet meer aan te schuiven aan de kassa.

Tickets voor uw partners

Ticket Gift box

Wenst u uw personeel te verrassen met tickets voor een gezinsuitstap naar Walibi?
Neem contact op via onderstaand mailadres en we werken een formule voor u uit. 

business@walibi.be

Ticket Gift box

Catering

Originele eventlocaties