Skip to main content

Door een uitzonderlijke toevloed van aanvragen is onze responstijd langer dan gebruikelijk. Wij doen ons uiterste best om deze overbelasting zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, raadpleeg dan onze faq.

Menu
Tickets Walibi Belgium
event location walibi belgium attraction parc

Eventlocaties

De ideale locatie voor iedere gelegenheid vindt u in Walibi Belgium

Als eventlocatie voedt Walibi Belgium de inspiratie en creativiteit van uw gasten. Want een stimulerende eventlocatie betekent : een doeltreffende meeting, een succesvolle teambuilding, een bijzondere training of een geslaagde incentive. En wat uw doel ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsevent bij uw gasten nog vele jaren nazindert.

Walibi Event Center

Walibi Belgium beschikt over een prachtige witte reuzentent voor exclusieve feesten. Gelegen vlakbij het Western village, is deze VIP tent de ideale oase om een gezamelijk catering-moment in te lassen. Of wilt u liever een speech houden tijdens de lunch of bbq? Dat kan. Ons professioneel eventteam staat u bij met woord en daad en zorgt dat alle materialen voorhanden zijn om uw event zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Country Cantina

De Country Cantina staat voor ruimte en gezelligheid. Dit restaurant is ideaal gelegen in het westerndorp aan de oever van het meer. Een groot aantal gasten kan er in rasechte saloonsfeer van een cowboymaaltijd genieten !

Maar dit restaurant heeft nog meer in haar mars! U kan over deze locatie exclusief beschikken. De rijke decoratie en inrichting doet u meteen denken aan een western restaurant uit het wilde westen. Een pluspunt: alle tafels en stoelen zijn reeds voorhanden !

Star Saloon

De Star Saloon is het perfecte decor voor een event in westernsfeer ! Het is een kleinere maar zeer leuke locatie. Met zitplaatsen tot 250 personen, kan dit een ideale loactie zijn voor een geringe groep genodigden. Het decor en inrichting zijn een geschenk voor western themafeestjes !

De Star Saloon is uitgerust met een podium, licht en muziek en projectiemogelijkheden. Buiten is er een terras met houten tafels. Ideaal voor zomerse bbq’s.

Tiki-Theater

In dit immense amfitheater, uitgerust met de laatste multimediasnufjes, komt uw speech perfect tot zijn recht. U kan er ook een animatieve show aan koppelen of een tentoonstellingsruimte van maken.

4D Cinema

Op zoek naar een unieke locatie waar u kunt presenteren op een groot scherm? Neem dan de 4D-cinema in overweging. In deze filmzaal voor 200 personen zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak er een spectaculaire show van met special effects. Met de bewegende stoelen is het mogelijk om deze als stunt te integreren in uw presentatie.

Deze locatie is uitermate geschikt voor productpresentaties, seminars en lezingen. In combinatie met de VIP tent die op een boogscheut gelegen is, kunt u er zelfs een feestje aan koppelen.