Ga naar de hoofdinhoud

Walibi is De ideale locatie voor iedere gelegenheid vindt u in Walibi Belgium

 

Als eventlocatie voedt Walibi Belgium de inspiratie en creativiteit van uw gasten. Want een stimulerende eventlocatie betekent : een doeltreffende meeting, een succesvolle teambuilding, een bijzondere training of een geslaagde incentive. En wat uw doel ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsevent bij uw gasten nog vele jaren nazindert.

bUSINESS HUB

De business hub is onze nieuwe vergaderruimte van 150m2 die plaats biedt aan maximaal 90 personen, afhankelijk van de indeling en de ultramoderne apparatuur. Walibi biedt een scala aan pakketten om jouw evenement tot een succes te maken.

business hub

WALIBI EVENT CENTER

De ideale corporate locatie !

Walibi Belgium beschikt over een prachtige witte reuzentent voor exclusieve feesten. Gelegen in een privaat gedeelte van het park, is deze VIP tent de ideale oase om bijvoorbeeld een gezamelijk catering-moment in te lassen. Onze cateraar verzorgt alles tot in de puntjes.

walibi event center

Cinema 4D

Op zoek naar een unieke locatie waar u kunt presenteren op een groot scherm? Neem dan de 4D-cinema in overweging. In deze filmzaal voor 200 personen zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak er een spectaculaire show van met special effects. Met de bewegende stoelen is het mogelijk om deze als stunt te integreren in uw presentatie.

cinema 4D

Tiki-Theater

In dit immense amfitheater, uitgerust met de laatste multimediasnufjes, komt uw speech perfect tot zijn recht. U kan er ook een animatieve show aan koppelen of een tentoonstellingsruimte van maken.

cinema 4D

Delhi'cious

Zin in een lunch in Bollywood?

In de recent vernieuwde zone Karma World kan je heerlijk genieten van Indische gerechten in het restaurant Delhi’cious. Dit restaurant met rijke decoraties geeft plaats aan een 150 tal personen en heeft als grootste troef een groot buitenterras met uitzicht op het meer van Walibi. Kom heerlijk aperitieven in Bollywood stijl met uw genodigden !

Delicious

N'Soso

Tafelen in een exotisch kader

Vlakbij de attractie Kondaa, kan je genieten van heerlijke kipgerechten in het nieuwe restaurant N’Soso. Je waant je er helemaal in een vergeten exotische wereld waar er om de hoek een waanzinnig groot monster schuilt.

Durf jij hier te komen lunchen?

nsoso

Country Cantina

De Country Cantina staat voor ruimte en gezelligheid. Dit restaurant is ideaal gelegen in het westerndorp aan de oever van het meer. Een groot aantal gasten kan er in rasechte saloonsfeer van een cowboymaaltijd genieten !

Maar dit restaurant heeft nog meer in haar mars! U kan over deze locatie exclusief beschikken. De rijke decoratie en inrichting doet u meteen denken aan een western restaurant uit het wilde westen. Een pluspunt: alle tafels en stoelen zijn reeds voorhanden !

country cantina

Star Saloon

De Star Saloon is het perfecte decor voor een event in westernsfeer ! Het is een kleinere maar zeer leuke locatie. Met zitplaatsen tot 250 personen, kan dit een ideale loactie zijn voor een geringe groep genodigden. Het decor en inrichting zijn een geschenk voor western themafeestjes !

De Star Saloon is uitgerust met een podium, licht en muziek en projectiemogelijkheden. Buiten is er een terras met houten tafels. Ideaal voor zomerse bbq’s.

Star Saloon
Lieux d'évènements

KLAAR OM JE EIGEN BEDRIJFSNIRVANA TE CREËREN?

Onze prioriteit is om aan je behoeften te voldoen en je bezoek aangenaam te maken. 
Als je op deze pagina niet hebt gevonden wat je zocht, horen we graag van je.