Ga naar de hoofdinhoud

voor uw personeel

Aqualibi pour votre personnel

Ons aquapark ligt centraal in België op amper 20 minuten van Brussel. Zo is afspreken met uw medewerkers uit verschillende vestigingen erg handig!

Aqualibi is een waterpretpark waar jong en oud samen kunnen genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ?

DIVERSE EXTRA AANBIEDINGEN OM JE ERVARING COMPLEET TE MAKEN!

FAMILIEDAG

Met de hele familie eropuit ... en de baas trakeert! Heel leuk, maar het organiseren van de ideale familiedag is een hele opdracht. Met ons eventteam staan we u graag bij in de organisatie ervan. Bovendien is Aqualibi het ideale familiepark. Met diverse glij-attracties voor durvers en de vele waterpretgelegenheden voor de kleintjes wordt het een overgetelijke familieuitstap! Bij een dag vol actie horen lekkerijnen! Onze cateringmogelijkheden zijn legio: kiest u voor een foodvoucher? Of een gezamelijk vieruurtje? Of ziet u graag uw personeelsleden ’s avonds terug voor een bbq? Alles is mogelijk.

journée en famille à Aqualibi - B2B

PERSONEELSFEEST

Uw medewerkers verdienen het beste. Met een bruisend personeelsuitje naar Aqualibi bezorgt u iedereen een onvergetelijke dag. In het park kunnen 20 tot 5.000 mensen terecht.

Hoe groot de groep ook is, we zorgen er samen voor dat zij een topdag beleven. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Wat dacht u van een themafeest? Ook denken we graag mee over het entertainment. Alles is bespreekbaar.

We kijken samen hoe we een spectaculair personeelsfeest op maat kunnen neerzetten.

journée en famille à Aqualibi - B2B

TeamBuilding

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar uitdagende teambuildingactiviteiten? Kom dan naar Aqualibi. De diverse zwembaden en bubbelbaden zullen uw personeelsleden niet onberoerd laten. Snel zullen ze het opnemen tegen mekaar om zoveel mogelijk attracties te ontdekken. Wie is een durver? Wie ontpopt zich tot leider van de groep?

Op het einde van de dag zal iedereen enkele drempels voor zichzelf verlegd hebben. Meer nog, uw personeelsleden hebben het park samen "beleefd" en daardoor mekaar beter leren kennen hebben. Gesprekken en contacten die ze zeker ook op de werkvloer zullen doortrekken!

journée en famille à Aqualibi - B2B

Onze troeven

  • Flexibiliteit Onze grootste troef? Flexibiliteit! Verschillende opties en aangepaste formules zijn mogelijk dankzij het bevoorrechte contact met een persoonlijke accountmanager! Het is een manier van werken die erg gewaardeerd wordt door onze klanten.
  • Gemakkelijk toegankelijk Ons park is gemakkelijk bereikbaar via het autosnelwegennet. Een geweldige troef voor uw Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse partners.
  • Aantrekkelijke tarieven Aantrekkelijke bedrijfstarieven zijn altijd beschikbaar vanaf een bepaald aantal personen.

ONTDEK ONZE VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Lieux d'évènements

EVENEMENTEN LOCATIES

Als evenementenlocatie zorgt Aqualibi voor inspiratie en creativiteit bij je gasten.

Aqualibi - Restauration

Catering

Wij verwennen u en uw gasten graag met heerlijke en verfijnde gerechten.

Comité d'entreprise

UW EVENT OP MAAT

Ons team van professionals is tot uw beschikking.