Ga naar de hoofdinhoud

Van uren waterpret krijgt u natuurlijk honger!

We bieden u een ruime culinaire keuze aan. Van galadiners tot trendy bbq’s, van ontbijt tot coffee breaks, van easy lunches tot fun snacks. Wat u ook wenst : onze chefs en ons gastvrij personeel ontvangen u graag en verwennen u en uw gasten met heerlijke en verfijnde gerechten.

 

🥐 Ontbijt

 

De ochtend is vaak een ideaal moment om uw gasten te ontvangen. U kunt ze verwelkomen in een exclusieve ruimte of een korte ontvangst voorzien via onthaaltentjes op de parking. Een ontbijtformule in een van onze locaties is vaak de beste manier om uw gasten toe te spreken en hen het verloop van de dag kenbaar te maken. Een eenvoudige ontvangst of eerder een ontbijt met allures? Wij zorgen ervoor dat uw genodigden het perfecte begin van de dag krijgen.

 

🥗 lUNCH

 

’s Middags even lekker samen lunchen? Wij verzorgen graag een eenvoudige of uitgebreide lunch. Al vanaf 20 personen heten we u welkom voor een gezellig, gezamenlijk moment. Er zijn verschillende formules mogelijk: van een sandwichbuffet, over een bbq tot een wereldbuffet... Alles is mogelijk in overleg. Heeft u een zeer specifieke vraag, dan praten we er graag over met u en onze cateringverantwoordelijken. Werken op maat, is wat we graag doen!

 

🍽️ Diner

 

Een dag vol actie maakt hongerig! Een lekker diner in een gezellige ambiance is dan de perfecte afsluiter van de dag. Wij bieden verschillende arrangementen aan om samen een hapje te eten. Wij hebben exclusieve locaties waar 500 gasten tegelijk kunnen dineren. De inhoud van de menu stellen we graag voor u op. Samen maken we er een leuke avond van waar iedereen met plezier aan terug zal denken.

 

🥩 Barbecue

 

Na een dag vol glijbanen gaat u samen met uw gasten heerlijk barbecueën. Voor deze barbecue is er speciaal voor u een zaal gereserveerd. Er staan verschillende soorten vlees of vis op het menu. Ook zijn er verschillende soorten rauwkost, salades en sauzen. Natuurlijk ontbreken frietjes en broodjes niet.

Bovendien houden we rekening met vegetariërs, allergieën en andersgelovigen. Geef het ons even mee op voorhand en wij doen de rest!

De keuze is aan u ... en aan uw gasten!

Laat uw gasten zelf beslissen wat ze willen eten. We bieden een aantal menu's aan waaruit ze kunnen kiezen.

 Ze ontvangen een foodvoucher en kunnen deze inleveren bij de aangegeven horecalocaties. Op die manier kiezen uw gasten zelf waar en wanneer ze willen eten.

U kunt uw gasten ook geld aanbieden voor het park. Deze munteenheid heet "KIX" en heeft een waarde van 1 EUR voor 1 KIX. Hiermee kunnen ze betalen in al onze restaurants en winkels. 

 Uw gasten kiezen zelf wat ze willen eten en wanneer! En als ze op het einde van de dag nog KIX over hebben, kunnen ze er nog een souvenir mee kopen in onze shops.

Aqualibi - Restauration