Ga naar de hoofdinhoud

vOOR UW KLANTEN

pour vos clients - AQUALIBI - b2b

Aqualibi is niet alleen het grootste subtropische zwempark van België, maar is meteen ook de meest originele eventlocatie om op een ontspannen manier zaken te doen en relaties te onderhouden. En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevent organiseren dan … in het grootste waterpark van het land ? Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatie ervan!

PARK UITKOOP

Aqualibi, het hele waterpark voor u en uw genodigden ... Zeg nu zelf, dat is het ultieme event voor uw bedrijf! Een volledig exclusieve dag voor u en uw relaties en/of klanten en/of personeel. U kan tot 5.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest! Natuurlijk hebben uw gast de hele dag toegang tot alle waterattracties en -spelen. Verder kunnen we ook een catering op maat aanbieden."

 Vraag naar de mogelijkheden.

Om het bezoek een extra tintje te geven staan we toe dat u het pretpark aankleedt volgens uw bedrijfskleuren (vb. Beachflags, bedrijfslogo’s, aangepaste affichage in het park, enz).

Extra wensen zoals aangepaste animatie, uitdelen van goody bags, enz zijn steeds bespreekbaar.

Entreprise à Aqualibi

MEETINGS, INCENTIVES, CONFERENCES, ...

Vergeet de traditionele meeting rooms of incentives. Wie één van de multifunctionele vergaderruimtes in Aqualibi boekt, geniet van het mooiste uitzicht dat hij zich kan dromen! Een blik op het adembenemende zwembad met haar rijke decoraties. Nergens wordt vergaderen zo origineel als hier !

Er zijn verschillende eventlocaties en zalen waar wij goede av-middelen ter beschikking stellen. Wij denken graag mee over de inrichting en verdere verzorging van uw event. Er zijn bijvoorbeeld diverse ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. En na de meeting kan iedereen een frisse duik nemen of ontspannen in de bubbelbaden.

Entreprise à Aqualibi

VIP FORMULES

Als u relaties en personeelsleden uitnodigt, wilt u er een speciale dag van maken. De sfeer moet relaxt zijn maar de omgeving origineel. U wilt ze verrassen met een locatie die tot de verbeelding spreekt. Aqualibi is hiervoor de ideale plek. We hebben alle juiste voorzieningen aanwezig om van uw dag een unieke beleving te maken. Naast onze geijkte mogelijkheden, denken we uiteraard graag mee om uw event zo uniek mogelijk te maken (uiteraard altijd in overleg).

Waarom uw eventdag niet afsluiten met een waterballet? Of verkiest u langere openingstijden enkel voor uw genodigden? Of wat dacht u van een leuke gadget? Kortom, samen leggen we uw goede relaties en personeelsleden in de watten!

Entreprise à Aqualibi

PRODUCT LAUNCH

U heeft een nieuw product en dat wil u aan iedereen verkondigen en tonen! Daarom moet de lancering speciaal zijn. Aqualibi is een unieke locatie die uw productpresentatie extra pit zal geven.

We denken graag mee over hoe we uw gasten zullen verrassen en in de watten kunnen leggen. We zorgen niet alleen voor de perfecte locatie maar zorgen ervoor dat de organisatie ervan precies en op maat is. Daarbij staat de doelstelling van uw bedrijf centraal, maar betrekken we ook graag de beleving van het waterpark. Op die manier ontstaat een unieke synergie die voor een onvergetelijke dag zal zorgen.

Entreprise à Aqualibi

TICKETS VOOR UW ZAKELIJKE RELATIES

Als bedrijf kunt u op voorhand toegangstickets kopen met korting. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw personeel, klanten, gasten of relaties een plezier doen. De tickets zijn daarnaast een ideaal cadeau om te schenken voor verjaardagen, eindejaar, jubilea of andere speciale gelegenheden.

Entreprise à Aqualibi

oNZE TROEVEN

  • Flexibiliteit Onze grootste troef? Flexibiliteit! Verschillende opties en aangepaste formules zijn mogelijk dankzij het bevoorrechte contact met een persoonlijke accountmanager! Het is een manier van werken die erg gewaardeerd wordt door onze klanten.
  • Gemakkelijk toegankelijk Ons park is gemakkelijk bereikbaar via het autosnelwegennet. Een geweldige troef voor uw Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse partners.
  • Aantrekkelijke tarieven Aantrekkelijke bedrijfstarieven zijn altijd beschikbaar vanaf een bepaald aantal personen.

ONTDEK ONZE VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Lieux d'évènements

EVENTLOCATIES

Als eventlocatie voedt Aqualibi de inspiratie en creativiteit van uw gasten.

Restauration - Aqualibi

Catering

Wij verwennen u en uw gasten graag met heerlijke en verfijnde gerechten.

Comité d'entreprise

Uw event op maat

Als gevestigde waarde zijn we specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen.