Ga naar de hoofdinhoud
Les équipes de Walibi sont à votre disposition pour toute demande de sortie en groupe

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VRAAG GEVONDEN        

ContactEER ONS             

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u

Maak alstublieft een keuze

Geef uw telefoonnummer op (bijv. +32 voor België). Voer uw telefoonnummer in als u wilt dat er contact met u wordt opgenomen over uw aanvraag.

Teruggebeld door een commercieel persoon?

Via dit formulier worden jouw gegevens verzameld door Walibi Belgium, als verantwoordelijke voor de verwerking, om jouw contactverzoek te kunnen verwerken en, indien je daar toestemming voor hebt gegeven, om je per e-mail nieuwsbrieven en promoties van Walibi Belgium en Aqualibi toe te sturen. Je telefoonnummer zal niet worden gebruikt voor prospectiedoeleinden, maar maakt het voor de klantendienst gemakkelijker om contact met je op te nemen om te reageren op je verzoek. In overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, heb je recht op toegang tot de informatie die jou betreft, evenals het recht op rectificatie, verzet, beperking van de verwerking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Klik hier om meer te weten te komen over de bescherming van jouw persoonsgegevens of om jouw rechten uit te oefenen.

Als je jonger bent dan 13 jaar: vraag toestemming aan je ouders of voogd om onze berichten te mogen ontvangen. Vraag hen ook om uitleg indien je sommige passages in onze informatie niet begrijpt.

ContactEER ONS             

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u