Ga naar de hoofdinhoud

Informatie

Informations et services relatifs à l'Aqualibi

Start uw Aqualibi-avontuur

Praktische informatie voor jouw bezoek

Tenue de bain

Badkleding

Bermuda's, shorts, strings, tanga's, pareo's en surfpakken zijn niet toegestaan in Aqualibi.

PBS

MINDERVALIDEN

Aqualibi en het golfslagbad zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Rolstoelgebruikers hebben geen toegang tot de glijbanen.

Petits enfants

KLEINE KINDEREN

Voorzie de benodigde uitrusting voor kinderen die niet kunnen zwemmen. Er zijn speciale armbandjes beschikbaar om niet-zwemmers te herkennen.

⚠️De toegang tot Aqualibi wordt geweigerd aan kinderen jonger dan 13 jaar die niet begeleid worden door een volwassene.⚠️

Route naar het park en overnachting

Ben je op zoek naar hoe je Aqualibi kan bereiken of waar je kan overnachten ?


Volgens het besluit van 13 juni 2013 dat uit voorzorg strenge hygiënische normen oplegt aan beheerders van zwembaden die toegankelijk zijn voor het publiek, is alleen de volgende badkleding toegestaan: zwemslip, aansluitende/spannende zwemboxer, bikini, eendelig badpak, lycrapak tot boven de knie en elleboog. Deze kleding moet vers en schoon zijn en mag daarom niet van te voren in het park gedragen worden. Ze mag geen ritsen, knopen of andere accessoires bevatten die de drager of anderen of zelfs de installaties kunnen beschadigen. Ze mag niet schokkend of ongepast zijn. Kinderen jonger dan 2 jaar moeten zwemluiers dragen.