Ga naar de hoofdinhoud

Verjaardag

Anniversaire à l'Aqualibi

Kom je verjaardag vieren in Aqualibi

EEN TE GEKKE VERJAARDAG

Altijd al een verjaardagsfeestje in een waterpark willen houden ? Nodig dan je vrienden uit voor jouw verjaardag in Aqualibi en beleef een onvergetelijk dag. Een dag vol waterpret en gelach is gegarandeerd. Ontdek snel de voordelige formules !

De verjaardagformules zijn beschikbaar voor kinderen t.e.m. 14 jaar.

Anniversaire à l'Aqualibi

Ontdek onze verjaardagsformule !

Geldig t.e.m 5 januari 2025

ONTDEK ONZE VERJAARDAGSARRANGEMENTEN !

 Een Aqualibi-lidmaatschap wordt aangeboden aan je kind dat jarig is bij Aqualibi. De pas is een jaar geldig vanaf de datum van het verjaardagsfeestje bij Aqualibi.

Reservatie

Reservatie ten minste 15 dagen op voorhand ! We aanvaarden slechts 2 verjaardagsfeestjes op dezelfde dag. Ten laatste 10 dagen voor uw bezoek moet uw reservatie betaald zijn. Zo kunnen wij tijdig alle voorbereidingen treffen.

Opgelet

Check steeds de openingsdagen van Aqualibi via onze kalender. Aqualibi voorziet niet in de animatie/het toezicht van de groep. Een volwassene dient steeds de groep te begeleiden. Het aantal deelnemers is inclusief begeleidende volwassenen. Het is niet toegestaan om uw consumptie mee te nemen om hygiënische redenen

Toegang

De toegang voor kinderen kleiner dan 1m is gratis. Indien jijzelf of iemand van jouw genodigden in het bezit is van een pass (abonnement geldig in het park op de dag van het verjaardagsfeestje), kan de passhouder genieten van eeen ander voordeeltarif. (max. 4)

Les équipes de Walibi sont à votre disposition pour toute demande de sortie en groupe

Kom je verjaardag vieren in Aqualibi

Neem contact met ons op

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u

Ik wil een aanvraag doen voor:

Naam en voornaam van de jarige:

  

Gelieve de openingsdagen van Walibi te raadplegen op onze kalender.

Een volwassene dient steeds de groep te begeleiden.

Indien u of een van uw gasten in het bezit is van een abonnement, kan deze persoon profiteren van een voordelig tarief. Gelieve dit hieronder te vermelden bij uw reservatie. Het totale aantal deelnemers ligt tussen de 10 en maximaal 30 personen. Het aantal abonnees moet worden opgenomen in het totale aantal deelnemers. (max. 4)

Taart :
Gewenste tijdstip (naargelang de beschikbaarheid):

Naam van de verantwoordelijke ouder

Naam van de verantwoordelijke ouder

Om gecontacteerd te worden met betrekking tot je aanvraag, geef je je telefoonnummer op. (bijvoorbeeld +32 voor België).

Via dit formulier worden jouw gegevens verzameld door Walibi Belgium, als verantwoordelijke voor de verwerking, om jouw contactverzoek te kunnen verwerken en, indien je daar toestemming voor hebt gegeven, om je per e-mail nieuwsbrieven en promoties van Walibi Belgium en Aqualibi toe te sturen. Je telefoonnummer zal niet worden gebruikt voor prospectiedoeleinden, maar maakt het voor de klantendienst gemakkelijker om contact met je op te nemen om te reageren op je verzoek. In overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, heb je recht op toegang tot de informatie die jou betreft, evenals het recht op rectificatie, verzet, beperking van de verwerking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Klik hier om meer te weten te komen over de bescherming van jouw persoonsgegevens of om jouw rechten uit te oefenen.

Als je jonger bent dan 13 jaar: vraag toestemming aan je ouders of voogd om onze berichten te mogen ontvangen. Vraag hen ook om uitleg indien je sommige passages in onze informatie niet begrijpt.

Neem contact met ons op

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u

HEB JE EEN VRAAG OVER HET GEBRUIK VAN JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Met dit formulier kun je Walibi Belgium en Aqualibi vragen stellen over het beheer van jouw persoonsgegevens (bv. uitschrijven op onze nieuwsbrief, toegang tot jouw gegevens).

Formulier voor het uitoefenen van je rechten