Ga naar de hoofdinhoud
Les équipes de Walibi sont à votre disposition pour toute demande de sortie en groupe

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VRAAG GEVONDEN

ContactEER ONS     

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u

Om gecontacteerd te worden met betrekking tot je aanvraag, geef je je telefoonnummer op. (bijvoorbeeld +32 voor België).

GEEF AAN IN WELK TIJDSBESTEK ER CONTACT MET JE OPGENOMEN WIL WORDEN:

Maximaal 250 tekens.

Via dit formulier worden jouw gegevens verzameld door Walibi Belgium, als verantwoordelijke voor de verwerking, om jouw contactverzoek te kunnen verwerken en, indien je daar toestemming voor hebt gegeven, om je per e-mail nieuwsbrieven en promoties van Walibi Belgium en Aqualibi toe te sturen. Je telefoonnummer zal niet worden gebruikt voor prospectiedoeleinden, maar maakt het voor de klantendienst gemakkelijker om contact met je op te nemen om te reageren op je verzoek. In overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, heb je recht op toegang tot de informatie die jou betreft, evenals het recht op rectificatie, verzet, beperking van de verwerking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Klik hier om meer te weten te komen over de bescherming van jouw persoonsgegevens of om jouw rechten uit te oefenen.

Als je jonger bent dan 13 jaar: vraag toestemming aan je ouders of voogd om onze berichten te mogen ontvangen. Vraag hen ook om uitleg indien je sommige passages in onze informatie niet begrijpt.

ContactEER ONS     

maandag tot vrijdag

van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u

HEB JE EEN VRAAGOVER HET GEBRUIK VAN JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Met dit formulier kun je Walibi Belgium en Aqualibi vragen stellen over het beheer van jouw persoonsgegevens (bv. uitschrijven op onze nieuwsbrief, toegang tot jouw gegevens).

Formulier voor het uitoefenen van je rechten