Ga naar de hoofdinhoud

AQUALIBI IS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Als eventlocatie voedt Aqualibi de inspiratie en creativiteit van uw gasten. Want een stimulerende eventlocatie betekent: een doeltreffende meeting, een succesvolle teambuilding, een bijzondere training of een geslaagde incentive. En wat uw doel ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsevent bij uw gasten nog vele jaren nazindert.

ZWEMBAD

Vergeet de traditionele meeting rooms of incentives! Denk aan: multifunctionele vergaderruimten met zicht op een adembenemende subtropische wereld en een prachtige plantengroei. U heeft de mogelijkheid om dit waterpark geheel of gedeeltelijk te huren overdag of ’s avonds, het hele jaar rond.

Wat dacht u van een netwerkevent rondom het zwembad? Of heeft u al eens nagedacht over een vip-event in een exotisch kader ? Of wenst u liever de nadruk te leggen op een academische avond met een klassevol waterballet als afsluiter ?

pools

PALM BEACH

In ons self-service restaurant serveren we lekkere hamburgers en frietjes en ijsjes ! Maar dit restaurant heeft nog meer in haar mars! U kan over deze locatie exclusief beschikken.

De frisse en eigentijdse decoratie en inrichting doet u meteen denken aan een zomerse bar. Een pluspunt: alle tafels en stoelen zijn reeds voorhanden!

Palm Beach restaurant

Het lounge

De lounge is een kleinere maar leuke locatie. Ideaal als ontvangstruimte of networkingplaats! Met zitplaatsen voor 50 personen, kan dit een ideale loactie zijn voor een geringe groep genodigden.