Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Terugbetaling

Terugbetaling

dien je aanvraag in voor 7 november 2021!

Abonnement of ticket geldig tussen 24 oktober en 8 november 2020 gekocht vóór 14 oktober 2020

In overeenstemming met de verschillende veiligheidsmaatregelen, die de regering op vrijdag 23 oktober 2020 heeft meegedeeld om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, is Walibi Belgium van zaterdag 24 oktober 2020 gesloten.

 

Heb je een toegangsticket of een abonnement geldig tussen 24 oktober en 8 november 2020 ? Hieronder vind je een antwoord op jouw vragen:

 

Ik heb via de website van Walibi Belgium een ticket gekocht dat geldig is tot en met 8 november 2020.

Toegangstickets die via onze website werden aangekocht, worden terugbetaald. Extra informatie over de terugbetalingsprocedure wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ik heb een ticket gekocht via een partner van Walibi Belgium.

De geldigheid van toegangstickets die via een partner van Walibi Belgium werden aangekocht, worden automatisch verlengd tot en met 30/09/2021.

Wat gebeurt er met mijn Season Pass?

De resterende waarde (berekend op basis van de aankoopdatum) van jouw abonnement wordt terugbetaald. Extra informatie over de terugbetalingsprocedure wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voorbeeld: Kocht je jouw abonnement op 16 juli, dan had je in totaal van 72 openingsdagen moeten genieten. Tot 8 november 2020 zouden er nog 11 openingsdagen zijn. Wij vergoeden je daarom 11/72ste.

Ik heb de terugbetaling aangevraagd voor de uiterste datum van 7 november. Wanneer word ik terugbetaald?

Als u uw aanvraag op het platform vóór 7 november 2021 hebt ingediend, dan wordt u, zoals afgesproken, in eind november terugbetaald.

Hoe kan ik een terugebetaling aanvragen?

Het terugbetalingsplatform is online. Meer info hieronder.

Wat moet je doen?

Allereerst willen we jou bedanken voor jouw interesse in Walibi Belgium en voor jouw loyaliteit.

Door de gezondheidscrisis waren we helaas genoodzaakt onze deuren vroegtijdig te sluiten. Gezien de omstandigheden hebben we besloten de nog geldige abonnementen en tickets voor Walibi Belgium als volgt te vergoeden: 

  • Volledige terugbetaling van de tickets (aangekocht via onze website) die geldig waren tussen 24 oktober 2020 en 8 november 2020. Deze tickets zullen niet meer gebruikt kunnen worden als toegang tot het park. 
  •  Terugbetaling van de resterende waarde (berekend op basis van de aankoopdatum) van abonnementen voor Walibi Belgium of Walibi Belgium + Aqualibi of parking. Deze zullen niet meer gebruikt kunnen worden als toegang tot het park. 

We verlengen de geldigheid van de abonnementen die enkel toegang bieden tot Aqualibi pro rato de uitzonderlijke sluitingsperiode, waarvan de duur tot op heden nog onbekend is.

Alle terugbetalingsaanvragen moeten vóór 7 november 2021 om middernacht worden ingediend. Het terug te betalen bedrag zal in eind november 2021 op uw bankrekening worden gestort. De transactie vindt automatisch plaats. U hoeft verder niets te doen.

We hopen je in 2021 opnieuw te mogen verwelkomen om samen intense sensaties te beleven. Er komt dan trouwens nòg een nieuwe zone met een erg spannende belevenis bij: de langste, hoogste en snelste achtbaan in de Benelux. Een niet te missen ervaring!