Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
walibi belgium remboursement

Terugbetaling

dien je aanvraag in voor 31 januari 2021!

Wat moet je doen?

Allereerst willen we jou bedanken voor jouw interesse in Walibi Belgium en voor jouw loyaliteit.

Door de gezondheidscrisis waren we helaas genoodzaakt onze deuren vroegtijdig te sluiten. Gezien de omstandigheden hebben we besloten de nog geldige abonnementen en tickets voor Walibi Belgium als volgt te vergoeden: 

  • Volledige terugbetaling van de tickets (aangekocht via onze website) die geldig waren tussen 24 oktober 2020 en 8 november 2020. Deze tickets zullen niet meer gebruikt kunnen worden als toegang tot het park. 
  •  Terugbetaling van de resterende waarde (berekend op basis van de aankoopdatum) van abonnementen voor Walibi Belgium of Walibi Belgium + Aqualibi of parking. Deze zullen niet meer gebruikt kunnen worden als toegang tot het park. 

We verlengen de geldigheid van de abonnementen die enkel toegang bieden tot Aqualibi pro rato de uitzonderlijke sluitingsperiode, waarvan de duur tot op heden nog onbekend is. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om onze FAQ te raadplegen.

We hopen je in 2021 opnieuw te mogen verwelkomen om samen intense sensaties te beleven. Er komt dan trouwens nòg een nieuwe zone met een erg spannende belevenis bij: de langste, hoogste en snelste achtbaan in de Benelux. Een niet te missen ervaring!