Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

 

Walibi Gaming: het must-see e-sportsevenement van de zomer!

Na een eerste succesvolle editie in 2019 is Walibi Gaming eindelijk terug! Zorg dat je controller klaarligt, want van 18 t.e.m. 21 augustus wordt Walibi Belgium hét walhalla van de e-sports. Vier dagen lang, met avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus, zal je je favoriete attracties kunnen combineren met extra, gratis toegankelijke, activiteiten die in het teken staan van games. Ontmoet, bewonder en neem het op tegen meer dan 20 pro-gamers en streamers in razendspannende livesessies en toernooien van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa in het Tiki-Theater, én ontdek een heleboel exclusieve ervaringen in het 1.500m² grote Gaming Center!

Donderdag 18 augustus
FORTNITE
Vrijdag 19 augustus
ROCKET LEAGUE
Zaterdag 20 augustus
FORTNITE
Zondag 21 augustus
FIFA

Livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa in het Tiki-Theater!

Tussen 18 en 21 augustus tovert Walibi's Tiki-Theater zich om tot een heuse e-sportsarena! Elke dag zal je je favoriete pro-gamers en streamers aan het werk kunnen zien tijdens nagelbijtende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Wil je een sessie bijwonen? Reserveer vliegensvlug je gratis toegang tot het Tiki-Theater. Opgepast, plaatsen zijn beperkt. 

Zin om het zelf tegen pro-gamers op te nemen?  Schrijf je in om je kans te wagen op een plekje achter één van de spelconsoles op het podium. Misschien ga je straks wel met een superleuke prijs naar huis...

Kwalificeer je voor échte toernooien - inclusief geweldige prijzen - van Rocket League en Fifa!

Denk je het toekomstige Rocket League of Fifa talent te zijn? Doe dan mee aan de kwalificatierondes van de toernooien die op vrijdag 19 en zondag 21 augustus zullen plaatsvinden in het Tiki-Theater. En zoals bij elk toernooi keren de winnaars huiswaarts met fantastische prijzen op zak!

Schrijf je hieronder in voor de kwalificatierondes!

ROCKET LEAGUE

Schrijf je in voor de kwalificatierondes!

🎮 Kwalificatieronde Rocket League

FIFA

Schrijf je in voor de kwalificatierondes!

🎮 Kwalificatieronde 1 FIFA

🎮 Kwalificatieronde 2 FIFA 

🎮 Kwalificatieronde 3 FIFA 

🎮 Kwalificatieronde 4 FIFA

Pssst: vergroot je kansen om te winnen door deel te nemen aan meerdere kwalificatierondes! 😎

Ontdek exclusieve game-animaties in het Gaming Center!

In het 1.500m² grote Gaming Center kan je terecht voor exclusieve ervaringen en game-animaties! Ontmoet je e-sportshelden tijdens signeersessies, ontdek gloednieuwe VR-ervaringen en speel supertoffe games zoals Pokémon, Drone Soccer, Gran Turismo 7 simulatieracing... en nog véél meer! Het Gaming Center is vrij toegankelijk. 

TOEGANG TOT HET PARK

Om toegang te krijgen tot het park tijdens Walibi Gaming (18-21 augustus) heb je enkel een OPEN TICKET of een WALIBI-ABONNEMENT nodig dat geldig is tijdens het evenement.

Opgelet: de Walibi Gaming-activiteiten in het Tiki-Theater zijn gratis maar op reservatie.

TICKETS

DE LIVESESSIES EN TOERNOOIEN IN HET TIKI-THEATER BIJWONEN

Reserveer je gratis toegang tot het Tiki-Theater om de livesessies en toernooien van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa bij te wonen. 

Kies eerst de datum van je bezoek en vervolgens het tijdstip van de sessie dat je wil bijwonen.
 

BOEK JE SESSIE

SCHRIJF JE IN OM EEN PLAATSJE OP HET PODIUM TE BEMACHTIGEN

Heb je je toegang to een livesessie geboekt en wil je het opnemen tegen pro-gamers en streamers? Schrijf je in om je kans te wagen op een plekje achter één van de spelconsoles op het podium. Misschien ga je straks wel met een superleuke prijs naar huis...

Opgelet: je kan je enkel inschrijven om een plaats op het podium te winnen voor de livesessies. Toegang als speler bij de Rocket League- en Fifa-toernooien is enkel mogelijk na voorafgaande kwalificatierondes.

SCHRIJF JE IN

TOEGANG TOT HET PARK

DE LIVESESSIES EN TOERNOOIEN IN HET TIKI-THEATER BIJWONEN

SCHRIJF JE IN OM EEN PLAATSJE OP HET PODIUM TE BEMACHTIGEN

image
Contact form
Nieuws, informatie en promoties: blijf op de hoogte van de Walibi Belgium en Aqualibi nieuwsbrief ! (behandeling van persoonlijke gegevens)