Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Vaak gestelde vragen

0 resultaten

Halloween

 • Is mijn ticket aangekocht via een partner ook geldig tijdens de halloweenperiode?
  +

  Tenzij anders vermeld op je ticket, heb je me je ticket ook toegang tot het park tijdens Halloween, inclusief de nocturnes.

   

 • Ik ben bang, wat moet ik doen?
  +

  Lol, we hadden je toch gewaarschuwd…?😈

 • Zijn er ook halloweenactiviteiten voor kinderen?
  +

  Kinderen beleven bangelijke pret in de 'Happy Halloween'-zone. Je kan de engste scare zones met kinderen tijdens het bezoek vermijden of - indien ze dapper genoeg zijn - doorkruisen met een speciale antimonsterbadge. Aangezien de halloweensfeer na 17u nog intenser is, raden we families met kinderen aan het park overdag te bezoeken. 

 • Ik zou graag het park na 17u bezoeken. Welk ticket moet ik kopen?
  +

  Je kan van het meest huiveringwekkende moment van de dag genieten dankzij een 'After Five PM'-ticket.

 • Wat is het scare level (angstniveau) van de halloweenactiviteiten?
  +

  Je kan de scare levels van de halloweenactiviteiten raadplegen op de website.

 • Is mijn abonnement geldig tijdens de nocturnes (avondopeningen)?
  +

  Jouw Pass is gedurende de hele halloweenperiode geldig. Je hoeft niet te reserveren.  Wij nodigen je uit het pass reglement te raadplegen.

 • Waar in het park beleef je Halloween?
  +

  Griezel dit jaar dankzij 3 scare zones, 5 spookhuizen, 1 kids zone, 2 shows en andere huiveringwekkende ervaringen.  Raadpleeg het parkplan.

 • Heb ik toegang tot de spookhuizen met mijn Platinum Pass?
  +

  Dankzij jouw Platinum Pass geniet je een versnelde toegang tot de spookhuizen (éénmaal per spookhuis en per bezoek). Toegang tot de Bar'Hell is ook inbegrepen. Jouw Platinum Pass geeft je geen toegang tot het Freaky Pizza Buffet.

 • Hoe werkt de antimonsterbadge?
  +

  Dankzij de antimonsterbadge kunnen de afschrikwekkende monsters kindjes herkennen die liever niet worden opgeschrikt. De badge is voorbehouden en werkt alleen voor kinderen onder de 12 jaar. De krachten van de antimonsterbadge werken niet in de spookhuizen en na 17u. Je vindt de antimonsterbadge bij het informatiebureau, aan de inkom van het park. 

 • Zijn alle attracties open tijdens de nocturnes (avondopeningen)?
  +

  Sommige attracties (Radja River, Flashback en Gold River Adventure) moeten bij valavond - wanneer het zicht onvoldoende is - sluiten. Omdat de halloweenbelevening 's avonds intenser is, sluiten ook sommige kinderattracties.

 • Kan ik de spookhuizen bezoeken met mijn toegangsticket?
  +

  De toegang tot de betalende spookhuizen is niet inbegrepen in het toegangsticket tot het park, met uitzondering van Mine Blast (gratis spookhuis). Met je toegangsticket tot het park kan je genieten van de halloweensfeer in de verschillende scare zones en van de shows. Koop je tickets voor spookhuizen hier.

 • Welke formules zijn er voor een versnelde toegang tot de attracties/spookhuizen?
  +

  Je kan alle Speedy-formules terugvinden op deze pagina.

 • Mag ik verkleed naar het park komen tijdens Halloween?
  +

  Bezoekers die ouder zijn dan 13 jaar mogen niet verkleed naar het park komen, om te allen tijde gemakkelijk identificeerbaar te zijn. Alleen kinderen jonger dan 13 jaar mogen verkleed of geschminkt naar het park komen.

 • Zijn spookhuizen toegankelijk voor iedereen?
  +

  Spookhuizen zijn ten zeerste afgeraden onder de leeftijd van 16 jaar. Maar overdag (voor 17u) kunnen families met kinderen ook zeker genieten van een griezelig gezellige halloweensfeer;

  We nodigen je uit om kennis te nemen van de veiligheidsborden, die aan de inkom van elk spookhuis staan, om te beoordelen of de ervaring al dan niet voor jou geschikt is.  

  Om veiligheidsredenen zijn de spookhuizen niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Zij kunnen echter wel genieten van de halloweensfeer, de shows en animaties in het park. 
   

   

   

 • Kan ik ter plaatse tickets voor de spookhuizen kopen?
  +

  Tickets voor de spookhuizen zijn in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar. We raden je aan ze online te kopen.  Je kan ook spookhuistickets ter plaatse kopen - zolang de voorraad strekt - aan de kassa's van het park en bij de halloweenverkooppunten.

 • Kan ik tijdens de nocturnes (avondopeningen) binnen met mijn toegangsticket?
  +

  Deze herfst zorgt Walibi Belgium voor 7 überakelige nocturnes (avondopeningen: 22, 29, 30, 31 oktober en 1, 4, 5 november). 
  Een gedateerd ticket is alleen geldig op de datum die op het ticket vermeld staat.  
  Elk ongedateerd ticket dat geldig is t.e.m. 06/11/2022 kan gebruikt worden voor een bezoek op een datum naar keuze (halloweendagen met nocturnes inbegrepen) tijdens de hele halloweenperiode.  
  Met een ticket heb je toegang tot het park vanaf de opening tot de sluiting (volgens de uurregeling van de dag)