Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Personen met een handicap

Personen met een handicap

Laat ons jouw bezoek vergemakkelijken

Faciliteiten

Bij de ingang van het park zijn parkeerplaatsen voor personen met een beperkte mobiliteit. Leg bij uw aankomst uw parkeerkaart voor mensen met een beperkte mobiliteit voor aan een parkingverantwoordelijke. Bij hem kunt u terecht voor alle inlichtingen.

Geleidehonden zijn toegelaten in het park maar zijn om veiligheids redenen niet toegelaten op de attracties zelf.

De meeste van onze toiletten zijn aangepast aan gebruik door mensen met een beperkte mobiliteit. Voor meer details kunt u terecht bij de infobalie.

Attracties

Voor Walibi Belgium is veiligheid een topprioriteit. In deze optiek is het mogelijk dat - in geval van een evacuatie - een goede mobiliteit noodzakelijk is.

Elke parkattractie is verschillend en brengt bijzondere toegangsvoorwaarden met zich mee. In elk geval dienen mensen in een rolstoel in staat te zijn hun rolstoel te verlaten om plaats te nemen in de attractie.

Onze medewerkers zijn niet bevoegd noch opgeleid om personen met een beperkte mobiliteit fysiek te helpen. Daarom is het de verantwoordelijkheid van de begeleider om de persoon met een beperkte mobiliteit te helpen.

Easy Pass

De Easy Pass is een gratis gids die een bezoek aan ons park zo aangenaam mogelijk zal maken.

De Easy Pass kan bekomen worden mits voorlegging van de identiteitskaart van de persoon met een beperkte mobiliteit en van een volledig ingevulde en gevalideerde parkeerkaart voor personen met een beperkte mobiliteit of een EDC kaart.

Om een Easy Pass te bekomen, dient minstens één van de twee aanwezige personen meerderjarig te zijn: hetzij de persoon met een beperkte mobiliteit, hetzij de begeleider.

Faciliteiten

Attracties

Easy Pass

Easy Pass

Haal je Easy Pass tijdens je bezoek op aan de infobalie van het park