Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Passreglement

Let's Go Pass

REGLEMENT – ABONNEMENTEN 2018

ARTIKEL 1 – ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Het abonnement is strikt persoonlijk. In geen enkel geval kan dit worden overgedragen, uitgeleend of verkocht aan een derde persoon. In geval van fraude hebben onze medewerkers het recht om het abonnement in beslag te nemen of te blokkeren. In dit geval heeft de abonnementhouder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 2. Bij elk bezoek aan het park moet het abonnement getoond worden aan de ingang. De identiteit van de persoon zal gecontroleerd worden aan de hand van de foto op het abonnement. Indien de medewerker het nodig acht, kan een identiteitskaart gevraagd worden.
 3. In geval van enorme drukte in het park, geeft het abonnement niet altijd garantie op toegang tot het park. Als het park volzet is bij aankomst, kan de toegang worden geweigerd. In dit geval heeft de abonnementhouder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 4. Het parkreglement kan geconsulteerd worden op www.aqualibi.be, www.bellewaerde.be of www.walibi.be en is beschikbaar aan de ingang van elke park. In geval van het niet respecteren van het parkreglement, kan het abonnement in beslag genomen worden. In dit geval heeft de abonnementhouder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 5. Een duplicaat van het abonnement is enkel te verkrijgen in geval van beschadiging, verlies of diefstal en door middel van het betalen van een administratieve kost ter waarde van €10,00.
 6. Aqualibi, Bellewaerde en Walibi Belgium zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van het abonnement.
 7. Een identiteitsbewijs zal gevraagd worden bij aankoop of productie van een pas.

 

ARTIKEL 2 – GELDIGHEID EN DUUR

 1. Het abonnement is geldig gedurende een jaar vanaf aankoopdatum.
 2. Het abonnement is enkel geldig tijdens de openingsuren van het park.
 3. Het abonnement is niet geldig op dagen dat het park volzet of geprivatiseerd is. Deze dagen zijn te raadplegen op www.aqualibi.be, www.bellewaerde.be of www.walibi.be.
 4. Het abonnement is niet opzegbaar gedurende de geldigheidsperiode.

 

ARTIKEL 3 – SPECIFICATIES LET’ GO PASS / ADVENTURE PASS

 1. De basispass ter waarde van €59,00(1) geeft toegang tot Aqualibi, Bellewaerde of Walibi Belgium gedurende een jaar, met uitzondering van feestdagen en nocturnes en wanneer het park volzet of geprivatiseerd is.
 2. Het toevoegen van een tweede of derde persoon kan tegen de prijs van €59,00(1). Vanaf de 4de persoon kost de basispass €20,00(2). Maximum 5 personen per aankoop. Het is niet mogelijk om personen toe te voegen na de aankoop van het abonnement.
 3. Het is mogelijk om één van de volgende parken toe te voegen tegen de prijs van €20,00 per park: Aqualibi, Walibi Belgium (afhankelijk van de gekozen basis park). Het is mogelijk om deze optie toe te voegen na de aankoop van het abonnement. De geldigheidsdatum van deze optie blijft echter een jaar vanaf aankoopdatum van het oorspronkelijke abonnement.
 4. Het is mogelijk om de dagen waarop het abonnement geldig is, uit te breiden met de optie “Feestdagen en Nocturnes”. Het is mogelijk om deze optie toe te voegen na de aankoop van het abonnement. De geldigheidsdatum van deze optie blijft echter een jaar vanaf aankoopdatum van het oorspronkelijke abonnement.
  De feestdagen tijdens het seizoen 2018 zijn de volgende dagen: Nieuwjaarsdag, Paasmaandag, Dag van de Arbeid, O.H Hemelvaart, Pinkstermaandag, Nationale feestdag, O.LV. Hemelvaart, Allerheiligen, Wapenstilstand, Kerstmis.
  De nocturnes en geprivatiseerde dagen voor Aqualibi, Bellewaerde en Walibi Belgium tijdens het seizoen 2018 zijn te vinden op www.aqualibi.be, www.aqualibi.be, www.bellewaerde.be of www.walibi.be.
 5. De Let’s Go Pass / Adventure Pass geeft enkel toegang tot de parken die u heeft toegevoegd aan uw abonnement.

 

ARTIKEL 4 – KORTINGEN EN VOORDELEN

 1. De abonnementshouder heeft recht op verschillende voordelen en kortingen.
 2. De kortingen die de abonnementhouder verkrijgt op vertoon van zijn of haar abonnement zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
 3. De volgende kortingen zijn enkel geldig op de dagen waarop het abonnement geldig is en in de parken waarvoor het abonnement geldig is en op vertoon van uw abonnement aan de kassa’s:
  • 10% korting in de restaurants en souvenirshops in de parken waar het abonnement toegang tot geeft.
  • Lentekorting : -33% (geldig van 31/03/18 tot 30/06/18 voor maximum 5 personen)
  • Zomerkorting : -25% (geldig van 01/07/18 tot 31/08/18 voor maximum 5 personen)
  • Bring a friend : -50% (alleen geldig in Walibi Belgium van 01/07/18 tot 31/08/18, alleen tijdens de week voor maximum 1 persoon)
  • Korting tijdens Halloween : -50% (geldig van 13/10/18 tot 04/11/18 voor maximum 1 persoon, niet geldig op 31/10/18 en 1/11/18)
 4. De volgende voordelen zijn enkel geldig op vertoon van uw abonnement aan de kassa:
  • 50% korting in de volgende parken: Parc Astérix (FR), France Miniature (FR), Musée Grévin Paris (FR), Walibi Rhône-Alpes (FR), Walibi Belgium(3), Aqualibi(3), Bellewaerde(3), Walibi Holland (NL), Phantasialand (DE).
  • 40% korting in de volgende parken: Plopsaland De Panne, PlopsAqua, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden (NL), Holiday Park (DE), Openluchtmuseum Bokrijk, Movie Park (DE), Grottes de Han.

 

ARTIKEL 5 – PARKING PASS

 1. De Parking Pass is een kaart, apart van het abonnement, waarmee de abonnementhouder de parking mag gebruiken zonder extra betaling voor één auto.
 2. De Parking Pass is enkel te koop aan de kassa’s aan het park.
 3. Het is mogelijk om twee nummerplaten in te schrijven per Parking Pass, maar de Parking Pass is enkel geldig voor één parkeerplaats. De twee voertuigen kunnen dus niet op hetzelfde moment parkeren.
 4. De Parking Pass is enkel geldig voor de drie parken (Aqualibi, Bellewaerde en Walibi Belgium) tijdens de openingsuren van het gewenste park en in het park waarvoor het abonnement geldig is.
 5. In geval van enorme drukte, geeft de Parking Pass niet de garantie om een parkeerplaats te hebben. Indien er bij aankomst geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn, heeft de Parking Pass houder geen recht op een compensatie of terugbetaling van de Parking Pass.
 6. De instructies van de parkingmedewerkers dienen steeds opgevolgd te worden.

 

ARTIKEL 6 – BETALINGEN

 1. Bij de aankoop van een abonnement dient de volledige aankoopsom meteen betaald te worden. Het is niet mogelijk om in verschillende schijven te betalen.
 2. De koper dient de prijs van zijn aankoop te betalen aan de hand van een betalingsmiddel, geautoriseerd door Ogone. De betalingsmodule wordt beheerd door het bedrijf Ogone en er wordt geen informatie gelinkt aan de betaling doorgegeven aan Aqualibi, Bellewaerde of Walibi Belgium.
 3. Aqualibi, Bellewaerde en Walibi Belgium zijn niet verantwoordelijk in geval van problemen bij het online betalingsproces.
 4. Als gevolg van de betaling, ontvangt de koper een bevestiging van betaling of een verzoek om de betalingsprocedure opnieuw uit te voeren in geval van een probleem.

1 €47,00 van 01/03/18 tot en met 30/04/18
2 €16,00 van 01/03/18 tot en met 30/04/18
3 Gratis indien de gewenste optie aangekocht werd.