Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Pass reglement

Let's Go Pass

REGLEMENT – ABONNEMENTEN 2020

De huidige gezondheidscrisis dwingt ons om bepaalde maatregelen te nemen met betrekking tot abonnementen. Alle informatie is hier te vinden.

ARTIKEL 1 – ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. De Let's Go Pass is strikt persoonlijk. In geen enkel geval kan dit worden overgedragen, uitgeleend of verkocht aan een derde persoon. In geval van fraude hebben onze medewerkers het recht om de Let's Go Pass in beslag te nemen of te blokkeren. In dit geval heeft de ‘Let's Go Pass'-houder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 2. Bij elk bezoek aan het park moet de Let's Go Pass getoond worden aan de ingang.  De identiteit van de persoon zal gecontroleerd worden aan de hand van de foto op de Let's Go Pass. Indien de medewerker het nodig acht, kan een identiteitskaart gevraagd worden.
 3. In geval van enorme drukte in het park, geeft de Let's Go Pass niet altijd garantie op toegang tot het park. Als het park volzet is bij aankomst, kan de toegang worden geweigerd. In dit geval heeft de Let's Go Pass houder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 4. Het parkreglement kan geconsulteerd worden op www.aqualibi.be of www.walibi.be en is beschikbaar aan de ingang van elke park. In geval van het niet respecteren van het parkreglement, kan de Let's Go Pass in beslag genomen worden. In dit geval heeft de 'Let's Go Pass'-houder geen recht op een compensatie of terugbetaling.
 5. Een duplicaat van de Let's Go Pass is enkel te verkrijgen in geval van beschadiging, verlies of diefstal en door middel van het betalen van een administratieve kost ter waarde van €10,00.
 6. Aqualibi en Walibi Belgium zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van de Let's Go Pass.
 7. Een identiteitsbewijs zal gevraagd worden bij aankoop of productie van de Let's Go Pass. 

 

ARTIKEL 2 – GELDIGHEID EN DUUR

 1. De Let's Go Pass is geldig gedurende een jaar vanaf aankoopdatum(1).
 2. De Let's Go Pass is enkel geldig tijdens de openingsuren van het park.
 3. De Let's Go Pass is niet geldig op dagen dat het park volzet of geprivatiseerd is. Deze dagen zijn te raadplegen op www.aqualibi.be of www.walibi.be.
 4. De Let's Go Pass is niet opzegbaar gedurende de geldigheidsperiode.
 5. De Let's Go Pass Aqualibi en de opties Aqualibi verkocht tussen 06/01/20 en 30/04/20 zijn geldig tot 08/11/20.

ARTIKEL 3 – SPECIFICATIES LET’ GO PASS

De huidige gezondheidscrisis dwingt ons om bepaalde maatregelen te nemen met betrekking tot abonnementen. Alle informatie is hier te vinden.

 1. De basis Let's Go Pass ter waarde van €70,00 geeft toegang tot Aqualibi of Walibi Belgium gedurende één jaar, met uitzondering van Halloween nocturnedagen.
 2. Het toevoegen van een tweede en derde persoon kan tegen de prijs van €70,00. Vanaf de 4de persoon kost de basis Let's Go Pass €35,00. Maximum 5 personen per aankoop. Het is niet mogelijk om personen toe te voegen na de aankoop van de Let's Go Pass.
 3. Het is mogelijk om één van de volgende parken toe te voegen tegen de prijs van €30,00 per persoon: Aqualibi en Walibi Belgium  (afhankelijk van het gekozen basispark). Het is mogelijk om deze optie toe te voegen na de aankoop van de Let's Go Pass tegen de prijs van €40,00 per persoon. De geldigheidsdatum van deze optie blijft echter één jaar geldig vanaf aankoopdatum van de oorspronkelijke Let's Go Pass.
 4. Het is mogelijk om de dagen waarop de Let's Go Pass geldig is, uit te breiden met de optie “Halloween nocturnedagen” tegen de prijs van €15,00 per persoon. Het is enkel mogelijk om deze optie toe te voegen aan de productie van de Let's Go Pass. De geldigheidsdatum van deze optie blijft echter één jaar geldig vanaf aankoopdatum vande oorspronkelijke Let's Go Pass. De Halloween nocturnedagen zijn : 17, 24 & 31/10/2020, 01, 02, 05, 06 & 07/11/2020. Deze datums zijn onder voorbehoud van wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.
 5. De Let's Go Pass geeft enkel toegang tot de parken die u heeft toegevoegd aan uw Let's Go Pass.
 6. Het is mogelijk om de optie 'Silver' toe te voegen aan de Let's Go Pass. Hierdoor beschikt de 'Let's Go Pass'-houder voor elk bezoek over een 4XPASS dat geïntegreerd is aan zijn Let's Go Pass. De 4XPASS geeft recht op 4 versnelde toegangen tot attracties naar keuze en is niet nominatief. De 4XPASS inbegrepen in de optie 'Silver' is gelimiteerd tot één per dag. Deze optie kost €99 per persoon. De optie is beschikbaar zolang de voorraad strekt.
 7. Het is mogelijk om de optie 'Gold' aan de Let's Go Pass toe te voegen. Dit betekent dat de 'Let's Go Pass'-houder voor elk bezoek over een Speedy Pass beschikt dat geïntegreerd is aan zijn Let's Go Pass. De Speedy Pass geeft recht op één ongelimiteerde versnelde toegang tot elke attractie en is nominatief.. Deze optie is beschikbaar tegen €199 per persoon. De optie is beschikbaar zolang de voorraad strekt. 

 

ARTIKEL 4 – KORTINGEN EN VOORDELEN

De huidige gezondheidscrisis dwingt ons om bepaalde maatregelen te nemen met betrekking tot abonnementen. Alle informatie is hier te vinden.

 1. De 'Let's Go Pass'-houder heeft recht op verschillende voordelen en kortingen.
 2. De kortingen die de de 'Let's Go Pass'-houder verkrijgt op vertoon van zijn of haar Let's Go Pass zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
 3. De volgende kortingen zijn enkel geldig op de dagen waarop de Let's Go Pass geldig is en in de parken waarvoor de Let's Go Pass geldig is en op vertoon van uw Let's Go Pass aan de kassa's:
  • 10% korting in de restaurants en souvenirshops in de parken waar het abonnement toegang tot geeft. 
  • Lentekorting : -33% (voor 1 persoon per dag. Geldig 5 keer van 05/04/20 t.e.m 30/06/20)
  • Zomerkorting : -25% (voor 1 persoon per dag. Geldig 5 keer van 01/07/20 t.e.m 31/08/20)
  • Bring a friend : -50% (voor 1 persoon per dag. Geldig 5 keer van 01/07/20 t.e.m 31/08/20, enkel tijdens weekdagen ma-vr)
  • Korting tijdens Halloween : -33% (voor 1 persoon en slechts 1 keer. Geldig van 17/10/20 t.e.m 08/11/20)
 4. De volgende voordelen zijn enkel geldig op vertoon van uw Let's Go Pass aan de kassa:
  • 50% korting op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa in de volgende parken: Parc Astérix (FR), France Miniature (FR), Musée Grévin Paris (FR), Walibi Rhône-Alpes (FR), Walibi Belgium(2), Futuroscope (FR), Bellewaerde, Walibi Holland (NL), Phantasialand(3) (DE). 
  • 40% korting op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa in de volgende parken: Plopsaland De Panne, PlopsAqua, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden (NL), Holiday Park (DE), Openluchtmuseum Bokrijk, Movie Park(4) (DE), Grottes de Han, Monde Sauvage
  • 20% korting op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa in de volgende park : Toverland (NL)
  • 20% korting op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa in de volgende park : Eflteling (NL)
  • 40% korting op het volwassentarief, zoals geafficheerd aan de kassa in de volgende park : Majaland Kownaty (PL)

 

ARTIKEL 5 – PARKING PASS

 1. De Parking Pass is een kaart, apart van de Let's Go Pass, waarmee de 'Parking Pass'-houder de parking mag gebruiken zonder extra betaling voor één auto.
 2. De Parking Pass is enkel te koop aan de kassa's van het park.
 3. Het is mogelijk om twee nummerplaten in te schrijven per Parking Pass, maar de Parking Pass is enkel geldig voor één parkeerplaats. De twee voertuigen kunnen dus niet op hetzelfde moment parkeren.
 4. De Parking Pass is enkel geldig voor de twee parken (Aqualibi en Walibi Belgium) tijdens de openingsuren van het gewenste park en in het park waarvoor het abonnement geldig is. 
 5. In geval van enorme drukte, geeft de Parking Pass niet de garantie om een parkeerplaats te hebben. Indien er bij aankomst geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn, heeft de 'Parking Pass'-houder geen recht op een compensatie of terugbetaling van de Parking Pass.
 6. De instructies van de parkingmedewerkers dienen steeds opgevolgd te worden. 

 

ARTIKEL 6 – BETALINGEN

 1. Bij de aankoop van de Let's Go Pass dient de volledige aankoopsom meteen betaald te worden. Het is niet mogelijk om in verschillende schijven te betalen.
 2. De koper dient de prijs van zijn aankoop te betalen aan de hand van een betalingsmiddel, geautoriseerd door Ogone. De betalingsmodule wordt beheerd door het bedrijf Ogone en er wordt geen informatie gelinkt aan de betaling doorgegeven aan Aqualibi of Walibi Belgium.
 3. Aqualibi,en Walibi Belgium zijn niet verantwoordelijk in geval van problemen bij het online betalingsproces. 
 4. Als gevolg van de betaling, ontvangt de koper een bevestiging van betaling of een verzoek om de betalingsprocedure opnieuw uit te voeren in geval dat er een probleem optreedt. 

1 Behalve de Let's Go Pass bij Carrefour aangekocht. Geldig t.e.m. 10/04/20 2 Gratis indien de gewenste optie aangekocht werd. 3 Behalve tijdens de winteropening. 4 Behalve op 17, 24, 31/10/20