Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Martin's Château du Lac is een luxehotel, genesteld aan de rand van het Meer van Genval, op amper 20 minuten van Brussel. Het ligt in de provincie Waals-Brabant, één van de mooiste contreien van België.

De tijd staat er stil. Moderne kamers vol comfort zijn smaakvol ingebed in de geschiedenis van het kasteel. Vanuit het restaurant Genval.Les.Bains kunt u uw blik laten dwalen over het Meer van Genval. Het Bodywhealth fitness- en spacentrum werkt dan weer aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Maar Martin's Château du Lac is meer dan een exclusief vijfsterrenhotel. Het is een warme uitnodiging om de omgeving te ontdekken. Zoek er plekken op die de geschiedenis een andere wending gaven. Of zoek het contact op met de natuur. Daarnaast kunt u in de directe omgeving ook uw passie voor golf of zeilen botvieren.

Waals-Brabant bruist van de culturele, sportieve en gastronomische activiteiten. Of u nu op stap bent met vrienden, met uw gezin of met zijn tweetjes.

Martin's Château du Lac

Avenue du Lac 87
1332 Genval

P: +32 2 655 71 11
F: +32 2 655 74 44

contact.cdl@martinshotels.com