Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Covid-19 : FAQ Groepen

Covid-19 : FAQ Groepen

Vaak gestelde vragen

Ik heb een groepsuitstap gepland in de maand april – mei – juni. Wat moet ik doen?

Bij een reeds gereserveerde uitstap met een groep van meer dan 20 personen, gelieve contact op te nemen via reservations.be@cda-parks.com. Gelieve steeds uw dossiernummer mee te delen. Onze reservatiemedewerkers bekijken uw dossier en de daarbij gepaard gaande voorwaarden en nemen contact met u op.

 

Ik heb een bedrijfsevent gepland in de maand april – mei – juni. Wat moet ik doen?

Gelieve contact op te nemen met onze eventdiensten via events.be@cda-parks.com. Onze medewerkers bekijken uw dossier en de daarbij gepaard gaande voorwaarden en nemen contact met u op.

 

Ik heb tickets gekocht voor mijn personeelsleden via een van de account managers van Walibi. Wat moet ik doen?

Indien uw bedrijfstickets als einddatum 8 november 2020 vermelden, dan blijven uw tickets geldig tem het einde van het pretparkseizoen 2021 en dus tem 7.11.2021. Indien u bedrijftickets geldig zijn voor een bepaalde periode en gelimiteerd zijn in gebruikstijd, gelieve contact op te nemen met onze medewerkers via business@walibi.be. Onze medewerkers bekijken uw dossier en de daarbij gepaard gaande voorwaarden en nemen contact met u op.

 

Ik heb tickets gekocht via een van de promotionele partners van Walibi (zoals NMBS, winkelketens of andere externe partijen) voor een bezoek aan Walibi. Wat moet ik doen?

Gelieve contact op te nemen met onze teams via business@walibi.beOnze medewerkers bekijken uw dossier en de daarbij gepaard gaande voorwaarden en nemen contact met u op.

 

Ik heb een verjaardagsfeestje geboekt voor een van mijn kinderen. Dit feestje kan niet doorgaan tijdens deze periode. Wat moet ik doen?

Gelieve contact op te nemen via reservations.be@cda-parks.com. U moet daarbij steeds uw dossiernummer meedelen. Onze reservatiemedewerkers bekijken uw dossier en de daarbij gepaard gaande voorwaarden en nemen contact met u op.