Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

GEKOCHTE TICKETS

Reserveer jouw bezoek

 

Je heeft een bezoek aan Walibi Belgium geboekt tussen 3 april en 31 mei 2021

Jouw reservatie tussen 3 april en 31 mei wordt automatisch geannuleerd. Je hoeft verder niets te doen.

Je zal een nieuwe reservatie kunnen maken zodra het park weer open mag. 

Had je al een ticket gekocht voor Walibi Belgium? Een spontaan bezoekje met jouw huidig ticket zal niet mogelijk zijn. Je moet eerst jouw bezoek reserveren.

Boek uw bezoek

Je kocht jouw ticket via de website van Walibi.be.

Je hebt een ticket vanaf 1 december 2020 via de website walibi.be gekocht, wij raden u aan om van uw bezoek te reserveren. Kijk ook naar de beschikbaarheid in onze openingskalender. Kun je een dag niet selecteren in het systeem, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt dan niet naar Walibi. Probeer een andere dag. 

Boek uw bezoek

Je kocht jouw ticket via een partner van Walibi Belgium.

Als je een ticket met een geldigheid tot 8/11/2020 niet via de website van Walibi gekocht, maar via een partner (Carrefour, VakantieVeilingen,...) voor Walibi Belgium, dan wordt jouw ticket automatisch verlengd tot en met 30 septembre 2021.

Om Walibi te bezoeken, wij raden u aan om van uw bezoek te reserveren. Kijk ook naar de beschikbaarheid in onze openingskalender. Kun je een dag niet selecteren in het systeem, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt dan niet naar Walibi. Probeer een andere dag.

Boek uw bezoek

Je kocht jouw ticket via jouw werkgever

Als je een ticket met een geldigheid tot 8/11/2020 niet via de website van Walibi gekocht, maar via jouw werkgever voor Walibi Belgium, dan wordt jouw ticket automatisch verlengd tot en met7 november  2021.

Om Walibi te bezoeken, wij raden u aan om van uw bezoek te reserveren. Kijk ook naar de beschikbaarheid in onze openingskalender. Kun je een dag niet selecteren in het systeem, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt dan niet naar Walibi. Probeer een andere dag.

Boek uw bezoek

Je kocht een ticket via jullie website met een geldigheidsdatum tussen 24/10/2020 en 8/11/2020. Is mijn ticket nog geldig? 

Neen. Er werd beslist over te gaan tot een volledige terugbetaling van de tickets (aangekocht via onze website) die geldig waren tussen 24 oktober 2020 en 8 november 2020. Deze tickets kunnen niet meer. Meer info.

Heb je nog geen ticket?

Je kan nog steeds een ticket kopen voor een bezoekje aan Walibi! Omdat we de bezoekersaantallen moeten bewaken, wij raden u aan om een datum te reserveren.

Bestellen jouw Ticket

 

Nog vragen?

Neem eens een kijkje in de FAQ!