Skip to main content

Goed nieuws! Bij code geel heb je geen reservatie, Covid Safe Ticket of mondmasker nodig voor een bezoek aan Walibi!

Menu
Tickets Walibi Belgium
Abonnementen

Abonnementen

Reserveer jouw bezoek

Het seizoen kan snel van start gaan! Toch zal dit er voor jou, als abonnee, wat anders uitzien. Om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen, moeten we werken met een maximale dagcapaciteit. De enige manier om dit goed te organiseren, is door op voorhand te weten wanneer iedereen naar het park wenst te komen. Daarom zal je ook met een abonnement je bezoek op voorhand moeten reserveren.

Boek uw bezoek

De geldigheid van uw abonnement

Je kan de geldigheid van abonnementen die vanaf 1 december 2020 op de website walibi.be te koop worden gesteld, terugvinden in de verkoopsvoorwaarden. Opgelet, ook indien je over een abonnement beschikt, raden we je aan jouw bezoek  te reserveren.  

Aanmaken van uw abonnement

Volg de volgende stappen om jouw abonnement aan te maken zodra het park weer opent: 

- Reserveer een bezoekdag met jouw Passvoucher.

- Begeef je op de dag van jouw bezoek naar de Visitor Center aan de inkom van het park. Onze medewekers zullen jou een tijdsslot geven om jouw Pass ter hoogte van de attractie 'Weerwolf' (Place du Petit Théâtre) aan te maken. Je krijgt toegang tot het park via jouw Passvoucher en reservering. 

- Begeef je op het uur van jouw afspraak naar de Passproductie aan de attractie 'Weerwolf' (Place du Petit Théâtre). Vergeet zeker niet hetvolgende mee te brengen voor elke Pass die u wenst te laten aanmaken:

  • de Passvouchers, 
  • de identiteitskaart van elke Passhouder,
  • foto van elke Passhouder. 

 

Had je een reservering om het park tussen 3 april en 31 mei 2021 te bezoeken? 

Jouw reservaring werd na de persconferentie van 18 maart 2021 automatisch geannuleerd. Je kan nu een nieuwe reservering plaatsen.   

Wil je een abonnement kopen?

Om het park onbeperkt te bezoeken, biedt Walibi je verschillende abonnementenformules aan. Opgelet, ook indien je over een abonnement beschikt, raden we je aan jouw bezoek te reserveren.  

Ontdek onze abonnementen

Boek uw bezoek

 

Nog vragen?

Neem eens een kijkje in de FAQ!