Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Abonnementen

Reserveer jouw bezoek

Het seizoen kan nu écht van start gaan! Toch zal dit er voor jou, als abonnee, wat anders uitzien. Om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen, moeten we werken met een maximale dagcapaciteit. De enige manier om dit goed te organiseren, is door op voorhand te weten wanneer iedereen naar het park wenst te komen. Daarom zal je ook met een abonnement je bezoek op voorhand moeten reserveren.

Boek uw bezoek

We verwachten een grote drukte, waardoor de wachttijden in het reservatiesysteem kunnen oplopen. Indien dit het geval is, raden wij u vriendelijk aan om iets later opnieuw te proberen.

De geldigheid wordt verlengd

De geldigheid van jouw Let’s Go Pas wordt automatisch verlengd met het aantal dagen waarop Walibi Belgium open had moeten zijn.

Om de geldigheidsdatum te controleren, gelieve de barcode te gebruiken die op het abonnementskaartje of op de papieren voucher (indien je nog geen abonnementskaartje hebt) staat weergegeven.

Ontdek hier de nieuwe geldigheid van jouw Let’s Go Pass

Reserveren is verplicht

Voorwaarden

  • Met je abonnementsnummer kun je één keer per dag één ticket bestellen.
  • Kun je een dag niet selecteren, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt danniet naar Walibi
  • Kom je naar het park? Neem je ticket EN je abonnement mee. Deze moet je kunnen tonen bij de kassa

Wilt u een abonnement verlengen of kopen?

Om onbeperkt terug te komen stellen wij u verschillende abonnementen voor. In verband met sanitaire maatregelen raden wij u echter aan uw bezoek te boeken.

Ontdek onze abonnementen

Boek uw bezoek