Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Abonnementen

Reserveer jouw bezoek

Het seizoen kan snel van start gaan! Toch zal dit er voor jou, als abonnee, wat anders uitzien. Om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen, moeten we werken met een maximale dagcapaciteit. De enige manier om dit goed te organiseren, is door op voorhand te weten wanneer iedereen naar het park wenst te komen. Daarom zal je ook met een abonnement je bezoek op voorhand moeten reserveren.

Boek uw bezoek

De geldigheid van uw abonnement

Abonnementen die tot 14 oktober 2020 worden aangeschaft, worden volgens een schema terugbetaald. Raadpleeg de algemene voorwaarden.

Abonnementen die sinds 1 december 2020 te koop zijn op de website walibi.be zijn geldig volgens de verkoopsvoorwaarden. Je ook met een abonnement je bezoek op voorhand moeten reserveren.

Aanmaken van uw abonnement

We bieden onze abonnementhouders momenteel de kans om hun pas(sen) af te halen alvorens het park weer opengaat. Dit is een mogelijkheid; zeker geen verplichting. Omwille van de gezondheidscrisis en om ervoor te zorgen dat de sanitaire maatregelen gerespecteerd worden, biedt Walibi u de mogelijkheid uw abonnementen te laten produceren vóór de openingsdatum van het park.

Hiertoe kan u op een datum naar keuze een tijdsslot van 10 minuten reserveren. In het kader van de geldende sanitaire maatregelen willen wij u vragen dat er zich slechts 1 persoon aanbiedt  voor het aanmaken van al uw abonnementen.

Hou uw pass voucher(s) bij de hand en reserveer uw tijdsslot op ons speciaal platform.

Reserveer uw tijdsslot

Vergeet op de dag van uw afspraak zeker niet hetvolgende mee te brengen voor elke pass die u wenst te laten aanmaken:

  • de pass vouchers, 
  • de identiteitskaart van elke persoon,
  • foto van elke persoon. 

 

Uiteraard kan je jouw abonnement ook laten aanmaken zodra het park weer opent.

 

U heeft een bezoek aan Walibi Belgium geboekt tussen 3 april en 31 mei 2021.

Jouw reservatie tussen 3 april en 31 mei wordt automatisch geannuleerd. Je hoeft verder niets te doen.

Je zal een nieuwe reservatie kunnen maken zodra het park weer open mag.

 

Wilt u een abonnement verlengen of kopen?

Om onbeperkt terug te komen stellen wij u verschillende abonnementen voor. In verband met sanitaire maatregelen raden wij u echter aan uw bezoek te boeken.

Ontdek onze abonnementen

Boek uw bezoek

 

Nog vragen?

Neem eens een kijkje in de FAQ!